onsdag den 14. august 2013

Coleslaw

På min fødselsdag havde jeg inviteret familien til spisning..... Jeg var så heldig at både kæresten og jeg havde fri hele dagen, så vi kunne tage den helt med ro og ordne maden stille og roligt....
 
Her i huset er vi som så mange andre blevet helt vilde med Pulled Pork, eller som min vittige lillebror sig "Trukken Svin" (På klingende jysk), så da  tiden var til det, var det menuen på dagen....
Nakkestegen blev taget op af fryseren et par dage før, sådan en klump frossen kød tør jo ikke lige op. En god marinade blev rørt og det hele lagt i plastik poser i køleskabet så det kunne nå at trække et godt døgns tid inden det skulle grilles....
 
Som tilbehør valgt jeg en coleslaw... faktisk første gang jeg skulle lave sådan en..... Opskriften fandt jeg her og jeg skal hilse og sige den smager super godt :)
 
Et lille fif til når det skal laves.... Kål og gulerødder skal jo stå og trække i marinaden i lidt tid inden selve dressingen skal over, og der står i opskriften det overskydende marinade skal hældes fra inden... Jeg kom det snittede og marinaden i en plastikpose også ind i køleskabet.... Så kunne det også rystes og vendes af og til, så det hele fik marinade.... Da tiden så var inde til marinaden skulle hældes fra, så kunne jeg med lethed klippe et lille hjørne af posen og stille den med hullet ind over vasken... Så rendte det selv fra uden jeg kavde kål og marinade ud over det hele :)
 

#Recipe  #Coleslaw  #Smart trick  #Plasticbag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar