Der var faktisk en hel skål da jeg endelig fik dem alle sammen af.....600 g frugter, viste det sig a jeg fik det hele vejet...
Men hva hunan skulle jeg bruge dem til.... Jeg søgte lidt rundt på nettet.... Der var mange forskellige forslag og jeg endte med at springe på den syltede udgave.... Det kan man vel altid bruge lidt af til forskellige madprojekter hen af vejen......
Jeg prøvede mig lidt frem men her er ca opskriften:
600 g kumquat, skåret i tern uden kerner
350 g sukker
15 spsk vand
Jeg lod det hele komme op og koge, og skruede så ned så det bare stod og små simrede.... Det gjorde det nok i 15-20 min....
Jeg havde to glas klar som jeg havde skoldet og skyllet med atamon....
Selvom den er lille ser den altså flot ud når man skærer den over.... Der er bare frygtelig mange kerner i.... men de er heldigvis nemme at fjerne
Det så flot ud da de alle var skåret i skiver.... Jeg skar dem yderligere i lidt mindre stykker bagefter.... Jeg vidste jo ikke om de ville koge lidt ud eller.... De opførte sig som almindelige appelsiner så det er blevet til en masse med lidt bid i som man siger :-)
Her er det færdige resultat....Jeg fik 2 glas ud af det...og det ene glas er kommet hjem til min mor....Hun plejer at elske det lidt syrlige og specielle... :-)
#kumquat #relish #sylte
Ingen kommentarer:
Send en kommentar