Jeg har tidligere postet en opskrift på rugbrød, som jeg er meget glad for, men nogen gange kan jeg godt mangle den lidt blødere udgave af brød.... Den tror jeg næsten jeg har fundet nu :-)
Opskriften fandt jeg HER
Jeg brugte det jeg havde af nødder, så det blev lidt mandler, hasselnødder og ligende. Mit brød blev meget mørkere end billedet der er på hjemmesiden, måske fordi der var skal på mine nødder....?! Men smagen fejlede intet....
Her er opskriften
230 gram macademia nødder. (Andre nødder kan bruges, men vil stærkt anbefale macademianødder)
1 dl vand
5 stk æg
5 tsk HUSK
1 smag salt
1 spske citron (mængde efter smag)
- Blend nødder først til mel (behøver ikke være helt melet, men må godt være meget små stykker tilbage i melet, da de giver lidt “kerne”-følelse)
- Tilsæt resten og blend “luftigt” (1-2 min blending)
- Put i en standard brødform og bag 160 grader varmluft for omkring 60 min.
- Tag ud af formen og køl brødet af, spis
Jeg kommer altid bagepapir i mine forme, så er det meget nemmere at få brødet ud bagefter. Alle mine brød opbevare jeg i køleskabet, så kan de virkelig holde længe.
Da der jo er mange kalorier i paleo brød skal man jo helst ikke spise alt for mange skiver, i hvert fald ikke hvis man gerne vil en smule ned i vægt :-)
#paleo #opskrift #franskbrød
Og jeg spørger: Hvad er HUSK?
SvarSletDet er noget pulver man kan komme i sit mad. Det er fibre som vist skulle holde maven igang. Det kan købes i supermarkedet og Matas... Og det hedder bare HUSK :)
SvarSlet