søndag den 12. oktober 2014

Gulerodskage, med en snert af jul :-)

Som jeg tidligere skrev var min oplevelse med en banankage ikke nogen succes, men til samme anledning bagte jeg også en gulerodskage, og den var derimod SÅ meget bedre end forventet, mmm den smagte godt. Selv min kæreste var vild med den, dog måtte der gerne være meget mere topping på efter hans mening :-)

Opskriften fandt jeg HER hos Anne au chocolat.....

Da jeg virkelig ikke vil risikere at miste opskriften  har jeg sat den ind her... :-)

Kagen laves sådan her
3 æg
1 1/2 dl smagsneutral olie
450 g brun farin
210 g mel
300 g gulerødder, groftrevet
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
2 tsk stødt nellike
1/2 tsk salt
100 g valnødder, hakkede (kan undlades)
2 dl rosiner (kan undlades)
Rør alt sammen i en skål. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn og bag i 70 minutter ved 180 graders varmluft.
Flødeostecremen laves sådan
200 g flødeost
2 spsk vand prøv at undlade vand, hvis I synes, at cremen bliver for tyndtflydende!
60 g flormelis
1/2 stang vanille, korn af
3 tsk fintreven citronskal
3 tsk citronsaft
Pisk det hele sammen til en homogen creme og fordel på den afkølede kage. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar