Selvom jeg ikke kan lide marcipan normalt kan jeg godt spise disse.... Så vil lige dele opskriften med jer derude....
Sprøde
kager med marcipan og chokolade
100 g brun farin
300 g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 æg
¼ tsk salt
100 g marcipan
100 g chokolade
Bland den
bløde margarine med den brune farin. Når dette er æltet sammen tilsættes mel,
salt, bagepulver og vaniljesukker. Tilsæt nu ægget til dejen og ælt det hele
godt sammen. Tilsidst tilsættes marcipanen og chokoladen. Arbejd ikke for længe
med dejen da chokoladen så vil smelte.
Rul dejen til
pølser, jeg plejer at lave mange små pølser, så jeg får små småkager ud af det,
men det er optil den enkelte hvad man helst vil. Pølserne sættes i køleskabet
ca en time.
Skær nu
pølserne i skiver, sådan lidt under 1 cm tykke og kom dem på bagepapir. De kan
godt få nogle sjove former når de skæres, så kan man lige runde dem lidt med
fingrene inden de skal bages J
De skal bages
ved ca 175 grader ved varmluft eller 200 ved alm varme og ca 10-15 min
Go fornøjelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar