Jeg lavede 1 portion af min farmors bradepandekage. Opskriften er HER
Den ene halvdel af dejen kom jeg i en springform og den anden halvdel kom jeg i en rugbrødsform. "Rugbrødet" var færdigbagt før springformen, så her er der kun 1 fremgangsmåde, nemlig at prikke i kagen med en strikkepind indtil kagen ikke hænger fast mere.....
Da kagen var kold blev den savet i etager som man lige kan ane på billedet.....
Herefter er det bare med at save og file så man får et resultat der ligner lidt.... Små buler og skønhedsfejl bliver dækket med smørcreme senere.... :-)
Her har jeg limet etagerne sammen med min mousse. I dette tilfælde min blåbær/hvid chokolade mousse. Dernæst får det en længere tur i køleskabet så det rigtig kan sætte sig.....
Også er det ellers bare igang med at smøre op. Dette er også en langsommelig proces da man smøre lidt på af gangen og kommer på køl indimellem. Sådan gør jeg i hvert fald.
Smørcremen jeg benytter er en nutella creme. Jeg kan personligt ikke lide de almindelig smørcremer, netop fordi de smager af smør. Jeg tager som regel 400 g nutella, 400 g smør og 400 g flourmelis. Det pisker jeg godt sammen, og det er det.... :-)
Det gik noget stærkt med indpakningen så der har jeg ikke rigtig billeder, men overtrak hele radion med blå og gav den derefter en ekstra strimmel rundt om, som jeg skar små riller i med en kniv.
Selve pynten er skåret i frihånd..
#DIY #radio cake
Ingen kommentarer:
Send en kommentar