fredag den 20. april 2012

Farmors Bradepandekage

Min absolutte mest brugte opskrift er en jeg allerede som lille pige fik af min farmor. Det er en basis brunkage, som jeg bruger til stort set alt fra muffins, lagkager og bradepandekager.
Denne opskrift vil jeg gerne dele med jer....

Ingredienser:
200 g smør
500 g sukker
5-6 æg
100 g kakao
2 dl kærnemælk (alm mælk kan også bruges)
2 dl A38
2 tsk natron
2 tks bagepulver
2 tsk vaniliesukker
500 g mel

Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker tykt. Bland det smeltede smør i. Bland de tørre indgredienser sammen og kom nu skiftesvis det i massen med mælken og A38.

Bages ved 175 g.

Hvis det er en bradepande får den ca 25 min, men muffins får ca 15 min. Her er det nok bedst bare at prøve dig frem med en stikkepind indtil dejen ikke hænger ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar